Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2017, 13:03
Pero napisał(a):Wyświetl post
Do Mójty i Pietrzaka dodam jeszcze najlepszego swego czasu PO pierwszej ligi Patryka Fryca którego ściągnęliśmy. Ktoś powie że była większa rywalizacja, był Smuda i się nie przebił.
Owszem.
Ale czasami zdarza mi się oglądać Nieciecze i chłopak nie gra jakiejś kichy ale wpadł w typową ligową szarzyznę...
Ktoś powie że to ok. Ale ja wymagam od PO (sam grałem na tej pozycji) solidności w defensywie (typu Baszczu) i inklinacji do gry ofensywnej (typu Jovic, Piszczek czy Bereszyński).
Sorki ale nie zadowala mnie gość będący uzupełnieniem składu.

A kim był ten Piszczek w wieku 25 lat? Przeciętnym obrońcą spadkowicza z Bundesligi (Herty), przerobiony na siłę z napastnika... gdyby go BVB nie kupiła to mógłby popaść w przeciętność jak np Olkowski.

Bartkowski ma 25 lat i dopiero wkracza w najlepszy wiek dla obrońcy. A dodajmy do tego, że jest już ograny, więc frycowe zbierał gdzie indziej. Oczywiście jest zagrożenie, że będzie prezentował poziom Mójty czy Pietrzaka, ale... ile razy będziemy tak kiepsko trafiać? Chłopak wydaje się mieć głowę na karku i to, że był kapitanem w Wigrach też o nim dobrze świadczy.
Odpowiedz cytując