Wyświetl pojedynczy post
ferrekin
Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2017, 15:21
Ivan Gonzalez - lewa, prawa noga, dobry przerzut, to co wcześniej wspominałem brak szybkości, dynamiki, ogólnie w sparingu na plus
Wojciech Słomka - widać w nim potencjał, celne piłki zagrywał, nie bał się poklepać, pokombinować, będą z niego ludzie
Kacper Laskoś - ŚP, a zero odpowiedzialności w środku pola, unikał gry, jak dostał piłkę to podawał do najbliższego i do tyłu, czyt. Uryga lub bramkarz
Matija Spicić - słaby występ, parę razy został objechany przez jakiegoś Węgra, nie obwiniałbym jego w 100% przy pierwszej bramce, duża zasługa w tym Bartosza, powinien być odpalony

minusy?
Ondraszek, Zachara, Uryga, Bartosz, Żemło, Miśkiewicz (za to przyspawanie do linii), Brożek, Mójta,
nie liczę Stilicia który dopiero zaczyna treningu po roku czasu

na daną chwilę to my potrzebujemy dobrego skrzydłowego plus kogoś do ataku, bo w obecnej formie nasi napastnicy nie dadzą nam nawet pół gola

nie wiem dlaczego ktoś twierdzi że zagraliśmy dobre spotkanie, czy nawet w I połowie, to tak jakby na siłę szukać pozytywów których nie było, II połowa tragiczna, a I? 3 sytuacje, rozgrywanie piłki między obrońcami i pomocnikami, napastnicy wyłączeni z gry, a było ich dwóch dla przypomnienia,
włączenie się bocznego obrońcy nie istnieje od czasu odejścia Jovicia,
wogóle ciekawi mnie Zachara, co on daje drużynie? biega, walczy, ale nie odbiera piłek, nie podaje celnie, nie strzela, nie zgrywa, lata sobie jak wolny elektron, a myślałem że ta funkcja należy do naszego maestro Rafała, nie mogę przypomnieć sobie jego dobrego występu, coś pamiętam, ale było to w Górniku Zabrze,
zastanawia mnie fakt co powiedział Junco "Kiko to trener najbardziej zbliżony do piłki krakowskiej", a wychodzi na to że będziemy murować bramkę i czekać na okazje z kontry,
tylko co w przypadku kiedy to my pierwsi stracimy bramkę i trzeba będzie odrabiać?
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując