Cytat:
|
Tak wiem, że w Szkle też się nie patyczkują, ale ci dwaj panowie byli najzwyczajniej w świecie chamscy. A kobiecina tak na dobrą sprawę nic złego nie powiedziała.
|
Z racji tego, że rozłożyła mnie choroba i mam więcej wolnego czasu to od poniedziałku oglądam codziennie "wtylewizji".
Z jednej strony program stronniczy, z drugiej na PiS też coś pokazują bo mówią a to o Uchu Prezesa (i pokazują urywki), coś tam o PiSowcach jak źle zrobią też wspomną (kiedyś widziałem urywek to o San Escobar mówili) ale nie da się ukryć, że program normalnie pro PiSowski. A może nie tyle pro PiSowski co po prostu prowadzący się boją mówić źle, mają obsrane majty dlatego cała konstrukcja programu jest anty PO/KOD itp zamiast po prostu komentować po równo.
Generalnie wszystko zależy od prowadzących. Widać kto ile wchodzi w dupę PiSowi albo ciągle pieprzy o PO, GW itp. Np Ogórek co drugie słowo mówi o PO i GW. Wczoraj właśnie prowadziła Ogórek i gościu bodajże o nazwisku Świetlik. I z tego co zaobserwowałem to ten Swietlik to chyba jedyny normalny gościu (z Ziemkiewiczem jeszcze nie widziałem całego programu) tam.
Nienawidzę tych POwsko KODowskich zdrajców ale ja jebie, jak jest program, który dotyczy aktualnych zdarzeń i który z założenia ma obśmiewać i komentować wszystko a o czym by nie wspomnieli to gdzie się da przypominają o tym jak PO zjebało temat, to aż się oglądać nie chce bo to po prostu przypomina szkło kontaktowe. Propaganda i manipulacja co 20 sekund.
Ale w ostatecznym rozrachunku to i tak stoi półkę wyżej niż szkło kontaktowe i mimo wszystko jeszcze jakoś tam się broni jeśli chodzi o całokształt.