|
Ja polecam filmy:
Zapowiedź - z Nicolasem Cage'em. Powiem tak, film zaczyna się zajebiście, do połowy jest mega, później jest gorzej ale też kwestia tego, że nie każdemu może się podobać pomysł na rozwinięcie początkowego wątku. Mimo wszystko jeśli za dużo nie będziecie grymasić i zaakceptujecie pomysł reżysera na "rozwiązanie zagadki" to film jest super. A nawet jeśli końcówka się nie spodoba to dla samego klimatu z początku warto film obejrzeć.
Mów mi Vincent - komedia ale i dramat. Na początku lekki, śmieszny film, później staje się trochę poważniejszy i z poważną puentą.
Quiz Show, film z 1994 roku. Historia o teleturnieju telewizyjnym i oszustwach jakie miały w nim miejsce. Film jest na faktach i opowiada o teleturnieju amerykańskim z lat 50tych. Nie jest to żaden film akcji itp po prostu ciekawa historia do obejrzenia, pokazująca do czego zdolna jest telewizja.
Każdy z tych filmów dla mnie 8/10.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|