ashkeczup napisał(a):

Chętnie bym odpowiedział na wstawione skróty jeśli poprawisz minuty jego błędów. JanuszWielki skreśla Uryge po jednym meczu? Głowacki w 08 bardzo możliwe, że samobójczym trafieniem zabrał nam awans samobójczym trafieniem. Wracając do puntkowania wypowiedzi przeczytaj moją poprzednią i się zastanów. Ja potrafiłem przyznać się do błędu gdy źle podałem ilość występów Urygi.
up
Zobaczymy opinie na temat Boguskiego po rundzie wiosennej bo jestem niemalże pewny, że nie przekroczy magicznego progu 4 bramek w 17 meczach. Chwała mu za te 6 bramek w dwóch meczach. Niemniej jednak nadal jestem zdania, że od zawodnika ofensywnego wymaga się czegoś więcej niż biegania od linii do linii końcowej, a tylko to nam zapewniał przez ostatnia 2 lata nie licząc oczywiście tej zwyżki formy.
|
Janusz to raczej musisz dopisać przed swoim nickiem, albo na dole w podpisie... Nie po jednym znafco, tylko po WIELU meczach, gdzie kręcono nim jak wiatrakiem, gdzie był spóźniony o dwa tempa, gdzie był ślamazarny , gdzie nie wygrał pojedynku główkowego będąc 20cm wyższym od swego rywala itd!
Życzę mu jak najlepiej oczywiście,boję się, że przepadnie jak Strąk (tylko, że Uryga nie zbliżył się do formy Strąka)
Na chwilę obecną o Alanie można spokojnie pisać jak o ogórku i wasze omamy tego nie zmienią.