Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2017, 20:57
PiS jaki jest taki jest ale wystarczy spojrzeć na tych meneli lewacko-KODowskich i od razu się odechciewa PO-N i reszty oszołomów.
Film tylko pokazał jakie to jest jebane bydło. Proszę mi pokazać wypowiedzi PiSowców, którzy się cieszą z tego, że np Palikota kiedyś pogonili na proteście anty ACTA, pokażcie mi tego całego Kuchcińskiego, który zachowuje się jak Niesiołowski na fotelu marszałka itp itd. O ile można jakies pojedyncze wypowiedzi i złe zagrywki PiSu znaleźc o tyle w PO i reszcie bydła to jest standard.
Kula w łeb dla tych wszystkich oszołomów to byłoby najprostsze rozwiązanie ale z drugiej strony zbyt radykalne i nieeleganckie także pozostaje się z tym kurestwem męczyć dalej.
Gówno komunistyczno lewackie pięknie się zmieszało. Pisałem o tym, że nie było rozliczenia z tamtym systemem i to co się dzieje to są konsekwencje tegoż. Skoro część gówna UBecko PZPRowskiego dziś stoi w jednym szeregu z N, PO, KODami to widac kto jest kim w tej układance.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.