ABGwislakABG napisał(a):

|
JEŻELI RYSIEK I GŁOWA MOGLI WYSTĄPIĆ (brak kartek, kontuzji) TO WYSTĘPOWALI.
|
Gdyby Uryga w wieku 19-20-21 lat prezentował wyższy poziom niż Głowacki lub Guzmićś to aktualnie grałby minimum w lidze holenderskiej, jak nie Bundeslidze i pukał do pierwszej reprezentacji. Na stopera to nie jest zaawansowany wiek.
Zastanów się czasem zanim coś napiszesz.
ABGwislakABG napisał(a):

Mnie również nie dziwi, zwłaszcza krótka ludzka pamięć.
Jeżeli dla Ciebie 22/23 latek nie znający piłkarskiego abecadła, gdzie normalnie uczysz się tego w żaczkach/żuczkach jest faktycznie młody, gniewny, perspektywiczny, to nie mamy o czym gadać.
Też chciałbym żyć w takiej bajce, ale niestety mam za dużo nałogów, nie chcę dokładać do kolekcji narkotyków.
Bez odbioru.
|
Ale tak konkretnie, czego Uryga nie zna? Jakich podstaw na pozycji stopera nie opanował? Ja już wiem, że w tym momencie po prostu dorabiasz teorię do głupoty którą palnąłeś, chcę tylko żebyś się podłożył.
Karherop napisał(a):

|
Jeśli przyjdzie Omar to będzie lekkie rozczarowanie. Tym bardziej dlatego, że z tego samego poziomu rozgrywek testowaliśmy o 7 lat młodszego Jagiełłe. Liczyłem, że jak już z niego rezygnujemy to dlatego że mamy jakiegoś kozaka na oku..
|
A zrezygnowaliśmy z niego? Czy po prostu nie jest numerem jeden na naszej liście?
Nie wiem, w życiu go nie widziałem w akcji. W komentarzach na 90 minut piszą, że wymiata, ale kij go wie. Dziwnie to wygląda.