Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2017, 20:49
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
JEŻELI RYSIEK I GŁOWA MOGLI WYSTĄPIĆ (brak kartek, kontuzji) TO WYSTĘPOWALI.
Gdyby Uryga w wieku 19-20-21 lat prezentował wyższy poziom niż Głowacki lub Guzmićś to aktualnie grałby minimum w lidze holenderskiej, jak nie Bundeslidze i pukał do pierwszej reprezentacji. Na stopera to nie jest zaawansowany wiek.

Zastanów się czasem zanim coś napiszesz.

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Mnie również nie dziwi, zwłaszcza krótka ludzka pamięć.

Jeżeli dla Ciebie 22/23 latek nie znający piłkarskiego abecadła, gdzie normalnie uczysz się tego w żaczkach/żuczkach jest faktycznie młody, gniewny, perspektywiczny, to nie mamy o czym gadać.

Też chciałbym żyć w takiej bajce, ale niestety mam za dużo nałogów, nie chcę dokładać do kolekcji narkotyków.

Bez odbioru.
Ale tak konkretnie, czego Uryga nie zna? Jakich podstaw na pozycji stopera nie opanował? Ja już wiem, że w tym momencie po prostu dorabiasz teorię do głupoty którą palnąłeś, chcę tylko żebyś się podłożył.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli przyjdzie Omar to będzie lekkie rozczarowanie. Tym bardziej dlatego, że z tego samego poziomu rozgrywek testowaliśmy o 7 lat młodszego Jagiełłe. Liczyłem, że jak już z niego rezygnujemy to dlatego że mamy jakiegoś kozaka na oku..
A zrezygnowaliśmy z niego? Czy po prostu nie jest numerem jeden na naszej liście?
Nie wiem, w życiu go nie widziałem w akcji. W komentarzach na 90 minut piszą, że wymiata, ale kij go wie. Dziwnie to wygląda.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.01.2017 o godz. 20:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując