szprotson napisał(a):

jestescie prze ...... jak nie urok, to sraczka.
Bobana sprzedaliśmy za taka kwotę jaką ustalono. Jeśli jeden czy drugi, pisze ze kwota powinna byc inna to czemu za taką kwote go nie sprzedano?
Ten co pisze ze powinien kosztować 800.000 euro musi sobie pluć w twarz ze nie przyprowadził do klubu chętnego zapłacić 800 koła. 0,5 mln euro roznicy mogl sobie kolega w kiermane schowac, a jednak tego nie zrobił - mimo iż pretensje ma. Wtf ?
|
Ja nie wiem jak kolega wyżej to 800 tys wyliczył. Czemu nie 750 tys., albo 900?
Boban jest niezły jak na ekstraklasę ale i tutaj czasem się obcinał tak że aż głowa bolała. Zawsze jest szansa, że pójdzie dalej za 6 milionów euro, to wtedy zainkasujemy w sumie bańkę. Ale ja zgaduję, że gigantycznej kariery nie zrobi, jak będzie średniakiem w lidze tureckiej to i tak zaliczy awans sportowy.
Brutalna prawda wygląda następująco: gdyby Boban wraz z Guzmiciem i resztą drużyny regularnie i spektakularnie nie dawali dupy i nie wpuszczali czasem i po pięć bramek na mecz, to i on by trafił do lepszego klubu, i my byśmy zarobili.
W poważnej reprezentacji nie gra, pucharowe doświadczenia ma żadne (chyba że z Pucharem Polski), całą rundę gra w kratkę no to się o niego Bayern z Chelsea nie biją. Ja osobiście nie postawiłbym 100 zł że Jović w lidze tureckiej zwyczajnie nie zginie, a wtedy to oni zrobili kijowy interes.