wolfy napisał(a):

Fan Wolskiego i Stilicia, jak mniemam? 
Zacznijmy od tego, że Popović nie jest rozgrywającym. Nie przychodził jako rozgrywający o czym było od początku mówione i tylko ból dupy niektórych panienek po Stiliciu sprawił, że się nie przebiło. I na tym skończmy, bo nie ma o czym gadać.
Wracając do tematu Alana - czy to dobry transfer okaże się nie po trzech meczach, tylko za minimum pół roku. Przeskok między E-klapą a pierwszą ligą jest naprawdę spory. To co kluczowe w ocenie teraz to fakt, że ten transfer ma wszelkie podstawy aby wypalić, ponieważ ściągamy zawodnika powszechnie chwalonego, najlepszego prawego obrońcę pierwszej ligi.
Osoby twierdzące że to "tylko pierwsza liga" proszone są o wyjęcie głowy z odbytu i szybkie przypomnienie sobie ostatniego półrocza. W skrócie: Meresiński - wizja bankructwa - długi. W najbliższym czasie nie będziemy ściągać piłkarzy z Premiership ani Bundesligi.
To masz problem.
|
Niestety kolego ,muszę cię zmartwić. Nie jestem fanem kozojebcy anie tym bardziej Wolskiego. Zdecydowanie bardziej podoba mi się gra Brleka( którego notabene skreśliłem) on potrafi przynajmniej kiwnąć,zrobić przewagę.Natomiast co umie Popović? Podać do tyłu, zrobić kółko czy rzucić piłkę na drugą stronę. Zero dobrych dośrodkowań strzału z dystansu. A jeżeli już jestem czyimś fanem to takiego duetu jak Cantoro-Sobolewski.
Pozdrawiam