http://wmeritum.pl/porozumienie-pona...-strone/167217
Cytat:
|
Po pierwsze - wystarczyło tego całego Szczerbę przywrócić w momencie kiedy okazało się ze PO i N pod jego wyrzucenie podpięli cała ideologię "wolności" - od mediów po demokrację. Mogę zrozumieć, że Kuchcińskiego to przerosło - no ale umówmy się, Jarek przecież był pod ręką. Nie zastopowali tego w odpowiednim momencie i cała sprawa urosła do absurdalnych rozmiarów.
|
To jest jak wojna karła z olbrzymem (chciałem napisać Dawida z Goliatem ale bez sensu by to wyszło), w której olbrzym robi wszystko aby nie wygrać. PiS ma taką siłę, że może się śmiać w oczy tym debilom i po prostu dla świętego spokoju robić krok wstecz kiedy oni chcą i im jeszcze powiedzieć "przepraszam, myliliśmy się", a za chwilę dalej robić swoje i sobie przegłosowywać co chce i kiedy chce.
I to jest tragiczne, że tak się nie dzieje. Wiadomo, że debile zrobią gównoburze o byle co ale właśnie w kwestii "byle czego" to PiS może robić tak jak napisałem, ładnie przeprosić, wycofać się i znowu iśc do przodu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.