|
Najlepiej jakby ich wszystkich bomba pierdoła w tym sejmie ale dopóki nie .......nie to trzeba wybierać między PO-PiSami.
Ja jestem trochę zdziwiony i zawiedziony, że PiS daje się tak robić w konia i współtworzy ten cyrk. W latach 05-07 mieli o tyle gorzej, że musieli tworzyć koalicję. To powodowało, że musieli liczyć na nie swoich ludzi, którzy mogli być manipulowani, podbierani przez inne partie czy siły w tym kraju, a nawet mogli od początku być ustawieni po to aby zrobić koło dupy PiSowi.
Teraz sytuacja jest mega komfortowa dla PiSu, mają większość w sejmie, senacie, mają swojego prezydenta, mają tv publiczną, zdaje się też, że mają po swojej stronie część służb czy innych ludzi, którzy też grają na ich korzyść (te wszystkie nagrania od Sowy, faktury Kijowskiego itp), no i mają za rywali kompletnych ćwoków pokroju Petru, Kijowskiego, Kopacz. Co by nie mówić to trzeba oddać, że Millery, Kwaśniewskie i część PZPRowców to byli ludzie myślący więc ich było ograć trudniej. A teraz te debile z Bolkiem na czele to przecież jest poziom intelektualny dzieci z przedszkola.
Dlatego albo PiS to też skończone ćwoki albo taki jest układ, że ten cyrk ma trwać a my mamy być jebani dalej przez okrągłostołowców.
Dwa przykłady podam żeby naświetlić o co mi chodzi. Były duże protesty i oburzenie w sprawie aborcji. Nie był to projekt PiSu także mogli szybciej zdecydować co z tym fantem (projektem ustawy) zrobić. tymczasem dali dużo czasu lewactwu na całą gównoburzę z tym związaną. I druga ważniejsza sprawa. Mają większość w sejmie, te ćwoki od gównoburzy okupującej sejm co jakiś czas mówią aby powtórzyć głosowanie w sprawie budżetu. Także skoro obrońcy demokracji chcą aby powtórzyć głosowanie to czemu nie? Ponoć to niezgodne z prawem ale co z tego skoro demokraci chca głosowania. Także trzeba było to ich skamlenie ujebać 3 tygodnie temu, powtórzyć głosowanie i wybić ćwokom argument z ręki.
Mają większość, moga ich tak rozgrywać jak tylko chcą ale jakoś tego nie robią.
Oczywiście bezczelność tego kurestwa opozycyjnego wykracza poza skalę bo mówienie o braku demokracji gdy rząd jest wybrany demokratycznie, chęć jakiegoś powtarzania głosowań gdy wiedzą, że PiS ma większość to jest po prostu chamstwo. Te ....y biorą kasę za robienie cyrku i to jest najbardziej przykre. To jest tak jak ja bym poszedł do roboty i się z dyrektorem sprzeczał półtora roku o coś na co nie mam wpływu i o czymś w czym bym nie miał racji i sobie nie pracował tylko za zjebane dyskusje pensje brał przez półtora roku.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 11.01.2017 o godz. 22:24.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|