|
Jak kogoś oceniacie to oceniajcie całościowo. Ja go śledzę na TT od dłuższego czasu i jakkolwiek ma wpadki - Radut w Lechu zamiast Steauya czy właśnie Meresinski, to zdecydowanie większość informacji ma sprawdzonych. M.in. jak pisał jako pierwszy o młodym chorwackim obrońcy w Wisle czy obrońcy z 2 ligi hiszpańskiej. Z mniejszych co sie potwierdziło to np. Vranyes w Piascie. Tajemnicą poliszynela jest, że info ma od menagera/ów moze ziomek moze ktos z rodziny, ale takiej wiedzy z wewnątrz nie zdobywasz na forach czy na TT u innych. Stad tez miał wiedzę o Meresiu, źródłem był wtedy Citko, który sam w to wszystko do pewnego momentu wierzył. Ale jak teraz wiemy kolportował nieświadomie kłamstwa. Wiadomo, że całe to środowisko sie zna.
Koniec offtopu z mojej strony.
Co do Mazka - ja po prostu widzę, ze dramatycznie potrzeba skrzydłowych. Sorry, ale Boguski nie będzie dla mnie dobrym piłkarzem, który pociągnie Wisle w ważnych meczach o top 8. U Mazka widzę szybkość, przebojowość, ciąg na bramkę. Przy trenerze, który do niego trafi moze sie pięknie rozwinąć.
A niektórzy chyba zatrzymali sie rzeczywiście lata temu. Daj Boże, aby tacy zawodnicy tu trafiali, bo jeszcze kilka msc. na taki pomysł pukalibysmy sie w głowę.
Ostatnio edytowane przez nesta : 10.01.2017 o godz. 21:19.
|