Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2017, 20:03
Nie chce mi się tu prowadzić większej dyskusji, bo raczej żaden z nich do nas nie trafi, ciężko mi sobie jakoś te transfery wyobrazić.

Jedno wiem na pewno i to nie jest żadna tajemnica, od jego brata Mateusza. Chłopak jest kontaktowy możecie podejść na trening do AP i pogadać. Smuda Pawła niszczył. Fizycznie i psychicznie, on chciał zostać w Wiśle, nawet pomimo tego, że treningi Frania to bieganie na początku i gierka na końcu. 5 razy w tygodniu. Taktyka nie istnieje. Niestety nie mógł znieść podłego traktowania go przez Frania, rodem z lat 80., gdzie młody miał przejebane. Szatnia sie tez buntowala wtedy przeciw temu zachowaniu i wierzcie mi, nikt starszy w Wiśle na Frania dobrego słowa nie powie.

Na eksperta od "stadionu z bliska" szkoda strzępić ryja.

Stolar nie chciał odchodzić z Wisły. I pewnie do niej nie przyjdzie, bo nie widzę większego sensu w tym transferze mając Bartosza o podobnych (umówmy się nieco mniejszych) umiejętnościach na tej pozycji.
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.01.2017 o godz. 20:09.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując