Cytat:
|
Co do podpisania- przecież Prezydent realizuje swój program wyborczy, więc nie wiem skąd to zdziwienie?
|
Może stąd, że tonący brzytwy się chwyta? Jedni robią okupację sejmu za damski .... a inni musza wymyślać nowe powody za co jebac PiS i Dudę. Pamiętam jak zaraz po wyborach lewaki pluły jadem, że będą Dude i PiS rozliczać z każdej obietnicy wyborczej. Nie minęło dużo czasu i okazało się, że właściwie najważniejsze postulaty zrealizowali - ja kojarzę takie 3 ich filary, 500+, wiek emerytalny i kwota wolna od podatku. Ta kwota wolna od podatku w socjalistycznym państwie myślę, że jest mało ważna bo to wyższa matematyka żeby zrozumieć ile dzięki temu można zaoszczędzić, "dostać" tak więc dla ludzi były tylko 2 ważne postulaty czyli 500+ (kasiorka do ręki) i wiek emerytalny (łatwe do wydedukowania, że chłop będzie jednak robił 2 lata krócej a kobieta 7).
I teraz boli znowu dupa, że jednak te swoje obietnice spełniają więc trzeba wymyślać dalej jakies problemy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.