Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2017, 18:40
azor napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jeżeli nie podzielam Twoich/ogólnie tutaj panujących poglądów, to niemożliwe jest, żebym miał jakieś własne, a jedynie mogę mieć sprany mózg przez lewaków?
Wnioskowałem po mnogosci zapytań dotyczących spraw poglądowych. Możesz mieć własne, spokojnie. Nie moja już brożka czy chcesz socjalistyczna gospodarkę czy projewropejska liberalizacje swiatopogladowa. Z racji składania zeznań podatkowych zupełnie gdzie indziej mam na to kolokwialnie mówiąc wyjebane

Ty jak mniemam składając tutaj pity i płacąc VAT nie masz wyjebane?

Cytat:
Ty to bez zaczepki nie potrafisz, nie? A mnie zawsze śmieszyć będą te internetowe mędrki, co "niestety" i "z ubolewaniem" stwierdzają, że na świecie sami idioci oprócz nich samych.
Nie pisałem o swoich poglądach, to była abstrakcja. Do libertarianina mam jeszcze kawałek.
Jak wyżej. Mnogość zapytań sugeruje niewiedzę, więc mam nadzieję, ze trudność zagadnienia przedstawiłem w wystarczającym, chłopskim rozumieniu (0 inwektyw, sam taki posiadam)?

Szkoda, że masz kawałek do libertarianina I nie tylko Ty, większość Narodu. Byłoby znacznie, znacznie lepiej jak ukazują cięcia podatków u innych przedstawicieli grupy Wyszechradzkiej czy np. Rumunii. Szkoda, naprawdę szkoda.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 09.01.2017 o godz. 18:55.
Anty PO-PiS!!!