szprotson napisał(a):

Tak.
Wg. mnie polscy trenerzy to nieudacznicy. Dlaczego? Dlatego ze nic im się nie udało na szczeblu wysokiej europejskiej piłki. Chyba ze chcesz mi pokazac tabelkę z ostanich 20 lat, ile to polskich trenerów emigrowało do lepszej piłki.
A kiko tez jest nieudacznikiem. Ale tańszym.
|
Czyli się zgadzamy - Kiko jest takim samym nie udacznikiem, jak większość polskich trenerów..
Poważnie jest tańszy od polskich trzecioligowych trenerów?
Cytat:
|
Jak komuś nie pasuje, moze gwizdać, popularna ostatnio forma protestu ale jak wiemy, nie przynosi efektów. Wiec jedyne co mozemy zrobic to czekac, bo wyniki Kiko rozliczą.
|
Jak czekać na wyniki?
Przecież trener to nie piłkarz nie da się go ocenić po dwóch meczach... No, chyba że będzie totalną popierdółką i zacznie wystawiać Brożka do pomocy, a Głowę do ataku...
Cytat:
|
Ja mu daje szanse, ty skreslasz na starcie. Zobaczymy za miesiac kto był bliżej poznania prawdy.
|
Co to niby ma znaczyć?
Na forum wyrażamy swoje zdanie o trenerach/płkarzach. Dla mnie Kiko się nie sprawdzi.
Ale chyba normalne, że będę Wiśle i jej trenerowi kibicował...
Cytat:
Byc moze na dzien dzisiejszy z Leszkiem Ojrzynskim i 2 letnim kontraktem bylibysmy blizej utrzymania niz teraz, ale kto by mu za pół roku płacił odprawę
|
Nie wiem co wy tak z tym Ojrzyńskim, trzeba próbować znacznie niżej i szukać trenera nie skażonego ekstrklasą i 1 ligą. Gdzieś w trzecich i czwartych ligach...