Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2017, 16:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Tak.
Wg. mnie polscy trenerzy to nieudacznicy. Dlaczego? Dlatego ze nic im się nie udało na szczeblu wysokiej europejskiej piłki. Chyba ze chcesz mi pokazac tabelkę z ostanich 20 lat, ile to polskich trenerów emigrowało do lepszej piłki.
A kiko tez jest nieudacznikiem. Ale tańszym.
Czyli się zgadzamy - Kiko jest takim samym nie udacznikiem, jak większość polskich trenerów..

Poważnie jest tańszy od polskich trzecioligowych trenerów?
Cytat:
Jak komuś nie pasuje, moze gwizdać, popularna ostatnio forma protestu ale jak wiemy, nie przynosi efektów. Wiec jedyne co mozemy zrobic to czekac, bo wyniki Kiko rozliczą.
Jak czekać na wyniki?

Przecież trener to nie piłkarz nie da się go ocenić po dwóch meczach... No, chyba że będzie totalną popierdółką i zacznie wystawiać Brożka do pomocy, a Głowę do ataku...

Cytat:
Ja mu daje szanse, ty skreslasz na starcie. Zobaczymy za miesiac kto był bliżej poznania prawdy.
Co to niby ma znaczyć?

Na forum wyrażamy swoje zdanie o trenerach/płkarzach. Dla mnie Kiko się nie sprawdzi.

Ale chyba normalne, że będę Wiśle i jej trenerowi kibicował...
Cytat:
Byc moze na dzien dzisiejszy z Leszkiem Ojrzynskim i 2 letnim kontraktem bylibysmy blizej utrzymania niz teraz, ale kto by mu za pół roku płacił odprawę
Nie wiem co wy tak z tym Ojrzyńskim, trzeba próbować znacznie niżej i szukać trenera nie skażonego ekstrklasą i 1 ligą. Gdzieś w trzecich i czwartych ligach...
Ddf
Odpowiedz cytując