|
AS, tak jak się spodziewałem. Lewacki bełkot i nic więcej. Musiałbym być takim cebulakiem jak ty żeby komuś zazdrościć, że ma więcej kasy ode mnie albo, że mu ludzie ją dają dobrowolnie.
Cały czas pisałem o sytuacji gdzie ktoś udaje, że nie zarabia na swojej społecznej dzialalności a za plecami ludzi kase z tego bierze okrężnymi drogami. Tyle. Jak widac nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.
Azor, czyli jak ktoś pomaga ludziom to może oszukiwać i działać niemoralnie a jeśli ktoś nie pomaga ludziom to nie może działać niemoralnie.
PS O tym Rydzyku też mi się cieżko wypowiadać szerzej bo wszedzie się mówi, że on kasę zbiera, każdy o tym wie ale jak żyję 27 lat to nigdzie mi tam z lodówki czy w TV Rydzyk nie wyskakiwał i o kase nie prosił. Także nie wiem gdzie on tę kase zbiera, czy przez Radio Maryja czy TV Trwam ale na pewno kazdy inny, którego dupa boli wie i mu przeszkadza ta nachalność Rydzykowa, która jest wszechobecna.
Ciekawe właśnie jak to zbieranie kasy sie odbywa
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.01.2017 o godz. 22:42.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|