|
Co ma Rydzyk do Owsiaka czy tam piernik do wiatraka. Widzicie jaka jest wasza zjebana moralność. Goście, którzy oficjalnie nie zarabiają na swojej działalności społecznej a pół oficjalnie bo oczywiście to wszystko co robią jest zgodne z prawem - nazakładają jakichś spółek, fundacji chujów mujów, które działają w orbicie KOD czy WOŚP i biora kasę z fundacji za wykonywanie usług - ciekawe czy faktury nie lewe i zawyżone bo już o Mateuszku wiadomo, że zawyżał ceny i jeden z działaczy KOD mówi, że są faktury wystawiane za coś co robili inni ludzie za darmo.
I tu was dupa nie boli a, że gościowi jakies babki dają kasę bo chcą to już was boli?
Co cię obchodzi kto komu kasę daje? Czy ja mam mówić, że ludzie sa chorzy psychicznie bo na WOŚP lub KOD dają i ma mnie dupa bolec bo WOŚP zebrał ileś tam dziesiątek milionów w rok a KOD milion?
A wszystko przez te wasze uprzedzenia do koscioła i rycie bani przez lewaków.
PS A jeśli nie wiesz, że Owsiak pośrednio zarabia na WOŚP to widocznie nie jesteś w temacie i nie wiem po co się wypowiadasz. Poczytaj sobie o jego procesie z MatkąKurka (o zgrozo, typ ma taką ksywkę ze względu na ojca Rydzyka) to będziesz wiedział.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|