Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2017, 20:43
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Przypominam Twoją twórczość w temacie "meresińskim":
- jakoś ufam Cupiałowi, że nie oddałby Wisły w złe ręce i że sprawdził komu sprzedaje
- sytuacją w Koronie nie można się sugerować - tam był chory układ z miastem, polityka itp.
- Stanowski na TT napisał: Leśnodorski z Mioduskim również przychodzili do L bez medialnych majątków, a było to najlepsze co mogło się zdarzyć temu klubowi
- ostatnia i najważniejsza rzecz - jestem pewien, że nie będzie rządził sam tylko będzie gromadził tu kapitał z różnych źródeł, inwestorów, sponsorów.

Nie róbce tez idioty z Cupiała. Nie po to 20 lat był z Wisłą, odrzucał oferty, aby teraz sprzedaż jakiemuś zjebowi. Sprawdził go. Kredyt zaufania i będziemy go oceniac za jakiś czas. Tyle.

Sam się powinieneś wywieźć na taczkach po czymś takim.

Owszem, Kiko trzeba dać szansę się wykazać, ale nie życzę mu takich obrońców jak Ty
Idz odrabiać lekcje chłopaczku żebyś miał długi weekend wolny.
Nie będę sie przed tobą tłumaczył - Meresinski zrobił w chuja samego Cupiała, doświadczonego
menagera i rzesze kibiców, nie mam zadnych kompleksów z tego powodu, ze sie pomyliłem.

A ci co chcą sie pozbyć Junco sa bałwanami do kwadratu i chyba zle życzą Wisle. Zamiast cieszyc sie, ze prezesem
ds. sportowych w trudnej sytuacji został ktos z wizja i pomysłem, ze wreszcie jest jakiś plan na ten klub. A nie kolejny były piłkarz, który nie ma pomysłu na siebie po karierze i kasuje kasę na ciepłym stołku.
Odpowiedz cytując