Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2017, 17:29
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
Ty serio uwazasz ze nie ma ludzi ktorzy kilka milionow nie mogli by wydac/wpadkowac z Wisle? I to mowie o ludziach z Krakowa.

Warunek jest jeden, kibice owszem, sa mile widziany zeby pomagac, ale z cala pewnoscia nie moga ingerowac w klub
Nie jestem związany ani z TS ani z SKWK. Po prostu irytują mnie mitomani którzy nic nie wiedzą, więc z chęcią zabiorą głos z pozycji eksperta. Najpierw chętnych odstraszał Cupiał, teraz TS. Kiedy wyszło kim jest Meresiński i rozpaczliwie szukano rozwiązania też ich nie było, pojawiali się tylko tacy co to "kiedyś chcieli, ale już nie".

Z punktu widzenia biznesu Wisła to bardzo kosztowna i ryzykowna inwestycja. Na zyski można czekać wiele lat i się ostatecznie nie doczekać. "Niejedna osoba" to tylko Twoje wyobrażenia. Równie dobrze mógłbym napisać że sam chętnie kupiłbym Wisłę, ale odstrasza mnie to że tacy bałwani i ignoranci jak Ty będą mnie potem obsmarowywać na forum. Podobna wartość informacyjna. Jeżeli ktoś widziałby interes w Wiśle, to po prostu by ją odkupił i mógł w glorii zbawcy zacząć wprowadzać swoje porządki. Trudno byłoby o lepszy moment, bo oczekiwania były wtedy na poziomie dokończenia sezonu, a kwota wykupu śmiesznie niska.

Spuść troszkę z tonu, bo rzeczywistość nijak ma się do twoich wyobrażeń. Piszesz bzdury to traktuję Cię jak bałwana. Zrozumiałe, że Ci się to nie podoba ale trudno. Jakoś muszę z tym żyć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.01.2017 o godz. 17:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując