Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2017, 12:41
Reaktywując temat: Okazuje się że chłopak w Ełku dostał kosę od Araba za dwa ukradzione napoje, nie za petardę:

"Zamordowany 21 latek wziął dwie butelki napoju, za które nie zapłacił. Właściciel lokalu i kucharz pobiegli za pokrzywdzonym. Cała sytuacja skończyła się dramatycznie. Wedle naszych ustaleń dopiero po powrocie tych mężczyzn, drugi z Polaków, który był z pokrzywdzonym, rzucił petardę w okolicy lokalu – powiedział prokurator Wojciech Piktel z Prokuratury Rejonowej w Ełku, o czym informuje PolsatNews.pl".

http://telewizjarepublika.pl/wiemy-w...rde,42731.html

Nie usprawiedliwiając chłopaka za kradzież, to kosa od sprzedawcy za zwinięcie dwóch napojów to jednak nowa "jakość" w Polsce, chociaż paru forumowych "kryptosebiksów" sądzi chyba inaczej;

TRNKRN
@Jaroo1: chlopie, po prostu rozpalono durna propagande, ze to dlatego sie stalo, ze to byly Araby. A prawda jest taka, ze w innych okolicznosciach tez by dostal pewnie kose za taki kretynizm

IncognitoTSW
a tu jakiś patus wjebał się do lokalu z petardą, ukradł coś i jeszcze go komuś szkoda

IncognitoTSW
jeśli prawdą jest to co zrobił przed śmiercią to nawet mi go nie żal

TRNKRN
ale dyskusje... Sebixy przesadzily, i gówniarz przesadzil i kebsy przesadzily. Zadnej strony nic nie usprawiedliwia. A ze gówniarz mial IQ na poziomie ameby, to nie szkoda go, naturalna selekcja

IncognitoTSW
@Jaroo1: Wielki Polak Patriota bohatersko atakując tureckiego najeźdzcę zginął w huku wystrzałów i przy świście szabli
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując