Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2016, 18:05
Cytat:
Przedstawiasz w swoich wypowiedziach tezę, że PiS jako jedyny odciął się kompletnie od całego postkomunistycznego happeningu podziału władzy
Ciekawe gdzie ja tak napisałem.
Cały czas powtarzam, że najbliżej do patriotów PiSowi, Kukizom, narodowcom czy kibolom a z kolei po drugiej stronie bieguna, czyli odpowiednikami komuchów są KODziarze, PO, N itd.
A, że nie ma sytuacji zero jedynkowych to co mam zrobić? Powiesić się, na nikogo nie głosować? Wiadomo, że w PiSie też jest kurestwo ale ogólnie mają więcej plusów niż minusów. I tyle. U KODiarzy i reszty jest wręcz odwrotnie. Ciężko tam nawet znaleźć normalnego i dobrego Polaka skoro to jest środowisko pro UBeckie, komusze i pro Bolkowe.
Dlatego plus ma tutaj PiS bo chociaż nie przyjmuje tej spuścizny PRLowskiej i jej nie broni. Oni mają tych Piotrowiczów swoich ale się tym nie afiszują. A to całe jebane środowisko lewackie to ludzie skompromitowani, którzy dosłownie bronią frajerów, kłamią, że nie współpracowali z SB (vide Bolek), bronią morderców itp.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.