Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2016, 15:18
Nie dążę do wojny domowej tylko do usunięcia śmieci w kąt. Też już nie mam zamiaru kontynuować dyskusji bo wszystko napisałem. Uważam, że mam rację w swoim rozumowaniu bo nie da się budować Polski na zdrajcach, konfidentach, UBekach, tych co wiecznie się wstydzą Polski, nie da się budować Państwa na zgniłych autorytetach. Nie ogarniemy tego to zawsze będą wielkie problemy czy będa rządzić ci z prawej czy z lewej.
Cytat:
Wszystkiego najlepszego na nowy rok!
Wszystkiego dobrego.

Cytat:
Rozumiem, ze to jest odcięcie się od czerwonej hołoty?
Czy ja gdzieś napisałem, że PiS się odciął od PZPRowców. Czytaj uważnie. Ze wszystkich partii, które mają realne szanse na rządzenie to PiS jest tą najlepsza z najgorszych. Nie znam dokładnych statystyk ale jestem pewien, że odsetek komuchów w PO, SLD czy PSL jest x razy większy. Także na obecnym etapie dla dobra sprawy można poprzeć PiS bo jeśli nie chcesz tych 50 PiSowskich komuchów to będziesz miał 500 powiązanych z PO czy PSLem. Także jeśli i tak nie ma na dzisiaj innego wyjścia to wolę 50 komuchów PiSowskich i dalej walczenie już innymi sposobami (innymi partiami, klubami, ludźmi bo wiadomo, że PiS sam swoich Piotrowiczów nie zdekomunizuje) w przyszłości.
Obrażanie się dzisiaj na pisowskiego Piotrowicza i mówienie, że lepsze PO z Piotrowiczami x 10 to jest działanie na niekorzyść Polski.
A jeśli masz lepszy plan niż PiS, realny plan na dzisiaj to go przedstaw.

PS
Poza tym przypajacowałeś z ta listą bo co do komuchów mają
41. Wojciech Dąbrowski - wojewoda mazowiecki z nadania PiS. Usiłował pozbawić mandatu Prezydenta Hannę Gronkiewicz-Waltz. W 1996 roku policja zabrała mu prawo jazdy na ponad rok za przekroczenie liczby dozwolonych punktów karnych. W 2006 roku został zatrzymany za jazdę po pijanemu na rowerze i ukarany zakazem prowadzenia pojazdów na 2 lata. Ponadto okazało się, że Dąbrowskiemu nie odebrano wtedy prawa jazdy ze względu na wcześniejszą sprawę.
40. Jan Kobylański - sponsor Radia Maryja, biznesmen mieszkający w Urugwaju. Oskarżany o kolaborację z hitlerowcami w czasie II wojny światowej. Słynny z wielu antysemickich wypowiedzi.
38. Artur Piłka - doradca Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, oskarżony o handel narkotykami, zatrzymany przez Policję.
37. Andrzej Kryszyński - pracownik ratusza kierowanego przez prezydenta Lecha Kaczyńskiego, rekomendowany przez Andrzeja Urbańskiego - szefa kancelarii prezydenta RP i prezesa TVP z ramienia PiS, oskarżony o korupcję, zatrzymany przez CBA.

itd itd
Trochę to śmieszne, że chcesz zabrać głos w dyskusji. Mówisz o czerwonej hołocie, wklejasz jakieś 40 kilka nazwisk i na pierwszy rzut oka wydaje się, że w PiSie jest 40 komuchów działających. Przy połowie nazwisk nie jest wykazane, że byli PZPRowcami czy frajerami, przy ćwiartce mowa jest o czasie sprzed dekady czyli rzadach PiS-SO-LPR i pieprzenie o komuchach z SO (trudno żeby wtedy PiS powiedział, że nie chce koalicji ze względu na x komuchów w SO i zrzekł się rządzenia).
Śmieszne
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.12.2016 o godz. 15:26.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.