Odnośnie Stilicia jeszcze, jeśli faktycznie trafi(ł) do Pogoni (nie jestem na biężąco z niusami) to nie jest to jakaś wielka strata.
Semir jest świetny w ofensywie, ale w obronie to jakby nie było gościa na boisku. Nawet taki Brożek robi 5x tyle roboty co on w destrukcji i pressingu. Pewnie z Semirem nasza gra z przodu by wyglądała ładnie, za to z tyłu cały zespół na gościa by musiał znowu pracować.
Jeśli Stilić chciałby u nas grać za rozsądne pieniądze to jestem na tak, jeśli nie to nie ma co płakać.
Na pewno na rynku jest wielu graczy, którzy mogą okazać się o wiele lepszymi transferami niż on. Wystarczy dobrze poszukać. Mamy od tego ludzi, trzeba im dać czas.
Piłka nożna jest tak nieprzewidywalna, że gość który jest beznadziejny w klubie A może zostać gwiazdą w klubie B i odwrotnie. Tak samo jest z rozwojem młodych piłkarzy. Nasi włodarze przez dobry scouting mogą conajwyżej minimalizować ryzyko. Ja liczę na podtrzymanie polityki rozsądnych transferów, bo nie licząc letniego okienka nasze ruchy ostatnimi czasy były dość fajne i sprawiały wrażenie przemyślanych (zważywszy na nasze ograniczone możliwości finansowe). Tylko z drugiej strony nie ma już Kapki

Więc nie do końca wiadomo, czego można się spodziewać.