serek.c2 napisał(a):

Oczywiscie.
Jaroo1 napisał(a):

Zależy jeszcze kto mówi...
Dla mnie całe to towarzystwo PZPR, UB, SB, ZOMO i ich koledzy z PO, Nowoczesnej, SLD, PSLu to są śmiecie, które zawsze mówią na odwrót. Także z ich zdaniem nie można się przejmować.
|
Oczywiście, ocena zależy od tego kto i ile. i nigdy rozłącznie.
Masz jednak dobry przykład że wcale PiS lepszego wzorca nie tworzy niż PO:
Cytat:
|
Według obrońców wiceministra doniesienia prasowe to zbyt mało, aby poważnie traktować zarzuty pod adresem Krzysztofa Łandy.
|
Smieszne.
Za ręke (być może) dziennikarze złodzieja złapali, ale koledzy chórem twierdzą ze to nie jego ręka. Olać że tak faktycznie (może) jest, ważniejsze że to jest podłość, cyniczny atak i próba oczernienia bardo dobrego rządu. To że tak (być może) zrobił, jest mało istotnym faktem, ważne kto ten fakt wyciąga i kiedy. A ja jeszcze być moze muszę pisać bo łaskawie panowie rzadzacy nie chca tematu 'powaznie potraktowac' i mnie oskarzą o pomówienie (bądz nie).
Cytat:
|
Dzisiaj PZPRowcy najgłośniej bronią demokracji, konstytucji i ogólnie prawa.
|
Dlaczego się temu dziwisz?
Jaroo1 napisał(a):

|
Ty tak napisałeś i z tym się nie zgadzam. Dla mnie jako Polaka jednym z priorytetów jest zamknięcie mordy tym komuszym i postkomuszym śmieciom, a później się można między sobą spierać czy PiS, Kukiz czy jacyś normalni liberałowie a nawet lewacy ale polscy (chociaż takich raczej nie ma bo zawsze mają zabarwienie postkomusze i/albo antyeuropejskie czyli za odrzuceniem naszej tożsamości)
|
Tylko kto ma na wyłączność prawo mówić kto i dlaczeogo jest śmieciem a kto nie? Macierewicz? Ziobro? Misiewicz? Julia Przyłębska która kazała sciągnąć tytuły naukowe ze strony TK? A może Minister Łanda wzbudza zaufanie i jest jakimś autorytetem skoro koledzy go tak bronią?