Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2016, 16:08
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Poprawiłbyś to...
Oczywiscie.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zależy jeszcze kto mówi...
Dla mnie całe to towarzystwo PZPR, UB, SB, ZOMO i ich koledzy z PO, Nowoczesnej, SLD, PSLu to są śmiecie, które zawsze mówią na odwrót. Także z ich zdaniem nie można się przejmować.
Oczywiście, ocena zależy od tego kto i ile. i nigdy rozłącznie.
Masz jednak dobry przykład że wcale PiS lepszego wzorca nie tworzy niż PO:

Cytat:
Według obrońców wiceministra doniesienia prasowe to zbyt mało, aby poważnie traktować zarzuty pod adresem Krzysztofa Łandy.
Smieszne.
Za ręke (być może) dziennikarze złodzieja złapali, ale koledzy chórem twierdzą ze to nie jego ręka. Olać że tak faktycznie (może) jest, ważniejsze że to jest podłość, cyniczny atak i próba oczernienia bardo dobrego rządu. To że tak (być może) zrobił, jest mało istotnym faktem, ważne kto ten fakt wyciąga i kiedy. A ja jeszcze być moze muszę pisać bo łaskawie panowie rzadzacy nie chca tematu 'powaznie potraktowac' i mnie oskarzą o pomówienie (bądz nie).

Cytat:
Dzisiaj PZPRowcy najgłośniej bronią demokracji, konstytucji i ogólnie prawa.
Dlaczego się temu dziwisz?

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ty tak napisałeś i z tym się nie zgadzam. Dla mnie jako Polaka jednym z priorytetów jest zamknięcie mordy tym komuszym i postkomuszym śmieciom, a później się można między sobą spierać czy PiS, Kukiz czy jacyś normalni liberałowie a nawet lewacy ale polscy (chociaż takich raczej nie ma bo zawsze mają zabarwienie postkomusze i/albo antyeuropejskie czyli za odrzuceniem naszej tożsamości)
Tylko kto ma na wyłączność prawo mówić kto i dlaczeogo jest śmieciem a kto nie? Macierewicz? Ziobro? Misiewicz? Julia Przyłębska która kazała sciągnąć tytuły naukowe ze strony TK? A może Minister Łanda wzbudza zaufanie i jest jakimś autorytetem skoro koledzy go tak bronią?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.12.2016 o godz. 16:11.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA