Jaroo1 napisał(a):

|
Bo gdyby po 89 roku ktoś zechciał bratać się z komunistami to sam by został nazwany komuchem i zdrajcą.
|
Całkowita racja.
Dlatego aby wtedy osiągnąć to co chcieli, musieli przekupić SB (emerytury i przywileje) dogadać się z wojskiem (Jaruzelski) służbą bezpieczeństwa (Kiszczak) a ze swoich szeregów opcje niezdolne do jakiegokolwiek porozumienia odsunąc na bok.
Idę o zakład że jakby tego nie zrobili, mielibysmy dalej główną granicę na Odrze a nie na Bugu. Gospodarczo już nie wspomnę.
Jaroo1 napisał(a):

|
Nie uważam, że daję się w coś wciągać, ponieważ nigdy nie byłem i nie będę czyimś żołnierzem.
|
Własnie o to chodzi że nie ważne co Ty czujesz, ważne co o Tobie mowią.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA