Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2016, 09:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To tak jakby osadzić Hitlera, że robił źle a jak umrze to mu pogrzeb z honorami wyprawić.
I gdyby Niemcy wojny nie przegrali to pewnie by tak było. Dobrym przykładem jest Stalin czy z nowszych - Castro. I Lech Kaczyński też - gdyby nie jego brat, nie byłby pochowany na równi z Piłsudskim. Gdzie Rzym a gdzie Krym.

I dalej, moim zdaniem tak jak z Kaczyńskim się przesadziło w jedną stronę, tak w drugą się przesadza z Jaruzelskim i jest to ewidentne granie na podział przez JK.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tylko dla mnie już samo to, że ktoś kto stoi tam gdzie stało ZOMO - jakby to powiedział mój wielki imiennik (ironia) dyskredytuje go jeśli chodzi o prawo do dyskusji.
O ironio Piotrowicz a Jarosław palcem wskazuje kto jest 'puczysta'. Kaczyński dzieli i rządzi.
Prywatnie zapytam - nie czujesz że dajesz się wciągać w tą grę? Ze odbieranie prawa do dyskusji dla tych z ZOMO jest na rękę jedynie rządzacym?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.12.2016 o godz. 15:27.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA