Cytat:
|
trwa totalny kryzys polityczny
|
Co mamy? Mamy pierwszy raz w wolnej Polsce partię, która ma pełnię władzy w sejmie i senacie plus prezydenta PiSowca. Może więc przegłosować i podpisać każda ustawę. I to jest ten kryzys polityczny? Ja .......ę. Bo co? Bo banda niemieckich kurew z N, PO i KODu, którzy mają za sobą największe niemieckie czy zdradzieckie polskie media typu TVN, Polsat, GW, Newsweek robi gównoburzę w mediach?
Przecież za to co robi KOD a tym bardziej Nowoczesna i PO powinny być wyroki śmierci. Ja można być taką ....ą jak oni? Przecież za PO inwigilowano dziennikarzy, zabierano im laptopy - a teraz afera bo chcieli okroić liczbe dziennikarzy w sejmie. No jak, powiedz, jak można być takim śmieciem aby robić coś takiego a teraz się oburzać na to co chciał PiS zrobić? I jaką ....ą trzeba być aby w tej sprawie bronic dziennikarzy u boku PO?
Jakim trzeba być śmieciem aby teraz się oburzać, że PiS sam przegłosował budżet bez obecności PO i N a 2 czy tam 3 lata temu była identyczna sytuacja (dzisiaj w necie widziałem wywiad z jakimś typem z PO i tam dziennikarz o tym mówił) i PO przegłosowywało budżet bez obecności PiSu.
I później Ty i reszta karmicie się tym gównem ze swoich zjebanych mediów i macie pożywkę. Z tego co każdy może robić a PiSowi nie wolno bo wtedy to jest łamanie prawa itp.
To mi coś przypomina. Na zachodzie jak brudas się wysadzi to jest dobrym człowiekiem z problemami, któremu trzeba wybaczyć ale jak biały powie, że nie chce takich gości w swoim kraju to jest najgorszym nietolerancyjnym śmieciem.
To sa podwójne standardy, jedni moga więcej, drudzy nie mogą nic bo od razu są nazywanie homofobami, rasistami, szowinistami czy oszołomami.
Za takie stawianie sprawy powinien być dobry w....... dla każdego leminga i dobra kara dla kazdego, który niszczy w ten sposób Polskę - mówię tu o przywódcach wszystkich debili
http://gosc.pl/doc/3612586.Z-czego-u...e-sie-szef-KOD
Filmik 2 min 9 sek.
"â Chciałem zapytać, ile pan zarabia w KODzie. Jakie to są kwoty?
Mateusz Kijowski: â W ogóle nie zarabiam w KODzie, w ogóle nic.
â To z czego pan żyje?
â Ze wsparcia rodziny."
Przecież to się zupełnie kupy nie trzyma. Kto tę ....ę wspiera? Dzieci z alimentów mu dają? Żona może na niego płaci alimenty? A może dziadek, który zaakceptował stan wojenny?
Stójcie dalej w jednym szeregu z takimi debilami. Na pewno oni maja rację i warto za nimi powtarzać, że jest źle.
PZPRowcy, krętacze, oszuści od kładzenia się na ulicy itp banda frajerów, ot cała śmietanka anty PiS. Na 100% mają rację we wszystkim co mówią i robią więc na 100% robicie dobrze papugując po tych śmieciach.