Cytat:
|
Proszę mi podać przykład ofiary śmiertelnej pisowskiego reżimu - z wyłączeniem tego Cweluszki (czy jak mu tam), który umarł i ożył po 10 sekundach. A teraz bez ironii. Proszę o taki przykład. Za rządów PO trup słał się gęsto. Zginęła masa osób, najbardziej znane osoby seryjnego samobójcy to Lepper i Petelicki.
|
Nie podam Ci takich przykładów z prostego powodu - dopóki PO było u władzy, dopóty również takich informacji nie było. Temat troszkę udało się rozdmuchać min. dzięki Sumlińskiemu, Stonodze, filmom itd., których wiarygodność jest co najmniej wątpliwa.
Cytat:
|
I druga sprawa, proszę mi podać przykład tego jak PiS źle obchodzi się z ludźmi - legitymowanie na manifestacjach antyrzadowych, mandaty, zatrzymywanie autokarów jadących na manifestacje, pałowanie ludzi, prowokacje policyjne (zadymy, podpalanie budek).
|
Też Ci na to nie odpowiem, bo nie mam pojęcia. Mówisz jednak o dość wąskim zakresie wydarzeń. Manifestacje i te wszystkie rzeczy, które opisałeś miały miejsce i są mega chujowe. Nie uczestniczę w tego typu spędach. Z tego co widziałem, to póki co, po obrony przed manifestacjami naściągali policji z połowy Polski.
I jeszcze raz - i jedni i drudzy są chujowi, mi naprawdę nie chodzi o przeciąganie się na którąkolwiek ze stron.
Cytat:
|
A co do wyjściowości danej partii to nie wiem czy na myśli masz tez prezydenta ale jeśli tak to na pewno od Dudy bardziej wyjściowego człowieka na tym stanowisku jeszcze nie było po 89 roku.
|
Wyświęceni śp. Lech i Maria byli całkiem ok - i teraz pewnie wybuchniesz - ale Olek z Jolką również
Cytat:
|
PS Aha i tradycyjnie nie napisałeś nic konkretnego na PiS. Napisałeś tylko, że robią wały bezczelnie. Ciekawe jakie to wały.
|
Trybunał, Kamiński, reforma edukacji, wojsko, obsadzenie w radzie ludzi, którzy nie mają bladego pojęcia czym się zajmują, nepotyzm, dzielenie polaków, Waszczykowski, ustawa aborcyjna, misiewicze i przede wszystkim - lizanie się po jajach z kościołem