azor napisał(a):

|
Chociaż akurat jeżeli jakimś cudem udałoby się doprowadzić chociażby do referendum, to będę pierwszy w kolejce, żeby PiS poleciał. I tak, pomimo świadomości tego, co PO narozrabiało przez poprzednie lata, to chyba aktualnie najbardziej "wyjściowa" frakcja.
|
Bardzo to smutne, co napisałeś. 8 lat pychy, arogancji, złodziejstwa, korupcji, łamania prawa, łamania konstytucji i demokracji, dziesiątki afer a Ty nadal nazywasz ich najbardziej wyjściową partią.
Smutne jest też to, że wszystkie partie siebie nawzajem kryją, czyli to o czym mówi Kukiz, wy nam dziś nic, my wam jutro nic. Gdyby tak nie było większość polityków z poprzedniej partii rządzącej miała by teraz procesy i czekała ich długa odsiadka. Na czele z Komorowskim i Tuskiem.
I właśnie przez takich ludzi jak Ty nic się w Polsce nie zmieni.
Żeby nie było, nie jest zwolennikiem PiSu, to jak oni rządzą mi się bardzo nie podoba, ale w życiu nie wyjdę na ulicę demonstrować razem z politykami zdrajcami, którzy sprzedaliby Polskę bez cienia wątpliwości.
I nie, Kukiz nie jest idealnym wyborem, Korwin też nie, ale ja mam serdecznie dość w wyborze między PiS a PO, o partii .N szkoda gadać.