|
Czy Kukiz i jego klub sa ok? Nie wiem. Czy sprawdziliby się mając pełną władze lub w koalicji? Nie wiem. Ale na chwilę obecną wydają sie najsensowniejszym i najbardziej pewnym punktem do ewentualnego objęcia władzy po PiSie. Najsensowniejszym dla Polaków, bo dla UBekó to wiadomo, że lewica czy inne PO. Także powinno się własnie tak jak piszesz, utrzymać PiS do 2019 roku i starać się aby to Kukizy objęły władzę za 3 lata.
Innej sensownej drogi nie widzę. Myślec, że przez 3 lata wykiełkuje jakoś nowa pro Polska, super patriotyczna partia to idiotyzm. Do tego, Kukizy mają ten plus, że już sa w tym Sejmie i nie będa ludźmi bez doświadczenia, z pierwszej łapanki, już trochę ich życie zweryfikowało i jak pokazuje ten rok np taki Liroy okazał się spoko gościem, jest jeszcze Tyszka, Borowska i paru innych, o których zapomniałem.
Także dla wszystkich ludzi, którzy myślą po Polsku plan powinien być jasny. Bronić PiSu u władzy, jebać PO i inne ....y komunistyczne i starać się aby Kukiz jak najwięcej ugrał na tym cyrku. Na nic więcej liczyć nie można. A co będzie za 10 lat to się można martwić po następnych wyborach. Wtedy ewentualnie można stawiać na partie, które wykiełkują za rok czy 3 lata.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|