Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2016, 09:42
Cytat:
Chyba już nikt nie ma wątpliwości że temu całemu KODowi za którym kryją się elity III RP (Michniki,Wałęsy,Petru,Schetyny,Tuski itd.) chodzi tylko o przewrót i przejęcie władzy. Myślą że społeczeństwo się nabierze na te tanie triki i zrobią drugi Majdan.
Mechanizm jest prosty. Chwytać się każdego tematu aby robić manifestację czyli robimy marsze o wszystkim, o likwidacji gimnazjum, o emerytury, o trybunał, o aborcję, o służbę zdrowia itp. Dzięki temu zjednują sobie ludzi bo niby się o nich martwią i o nich walczą.
Drugi mechanizm jest taki żeby o wszystko zrobić aferę. PiSiory piardną to tamci już robią marsz, przecież te dwa ostatnie dni to jakaś farsa. I w ten sposób szukają punktu zapalnego aby tu rozkręcić wojnę domową. Szczują ....y pięknie ale mam nadzieję, że ludzie wyjdą na przeciw nich. Wystarczy kilka setek chłopak i te stare ....y będą tak gonione, że im się przypomni na prawdę komuna tylko tym razem nie oni będa bili tylko będą bici.

Cytat:
KOD to nie moja bajka bo są tak samo wykreceni jak bolszewicy z PiS tyle że w inną stronę. Cyrk z ostatnich dni jest taki sam jaki robiono pod pałacem prezydenckim za czasów Komorowskiego. To ciągle ta sama gra na emocjach, inna barwa sciemy grana nieco inna nuta.
Nie zgodzę się zupełnie. Za czasów PiSowskich strajków chodziło o sprawę wyższej wagi. Tam chodziło o Smoleńsk a więc śmierć 96 Polaków.
Chociaż całe zamieszanie z krzyżem, przenoszeniem krzyza, tablica upamiętniającą było rzeczywiście podobne do tego co teraz czyli "zrobimy manifestację bo nam gościa z obrad wywalili" czyli takie szukanie na siłę problemów.
Ale jak PiS protestował to chociaż w jednej konkretnej sprawie a nie o każde duperele. No i PiS miał podstawy bo tak nas komuchy wyruchały z tym Smoleńskiem (zero śledztwa, brak wraku i czarnych skrzynek) że było o co walczyć, a dziś wszystko robione na siłę przez PO.

PS Ktoś w ogóle wie ile tys ludzi demonstruje w tej Wawie? Ciekaw jestem jaką to skalę przybrało a nigdzie nie widzę jakichś danych na ten temat.

https://www.youtube.com/watch?v=-hwd2pNEEEA
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.12.2016 o godz. 09:46.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.