Mi się tego bajzlu nie chce oglądać zbytnio bo szkoda czasu. Ktoś mi powie o co teraz dokładnie chodzi. Wiem, że PiS chce jakoś tam ograniczyć, choć może lepszym słowem byłoby uregulować dostęp dziennikarzy do parlamentu (uprzywilejowanie po 2 dziennikarzy z każdej redakcji itp) . I cały ambaras teraz polega na tym, że PiS niby zabiera wolność słowa i krzywdzi media.
Dobrze to rozumiem czy nie? A może jeszcze sa inne przesłanki, o których nie wiem?
Dla mnie wczorajszy dzień/noc na razie jednogłosnie wygrywa ten filmik
https://twitter.com/magdusiapo/statu...94198669725697
Wolność mediów, demokracja!!! A później jakiś młody cwel robi ustawkę a banda innych cweli robi z tego pożywkę. Co za łajzy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.