Wyświetl pojedynczy post
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2016, 23:58
Z trybun miałem wątpliwości - faul był na pewno ale nie wiedziałem czy czerwień czy żółć. Myślałem, że popo też go pie rdolnął. Na powtórce widać ewidentnie że nie dość ze piątek zaatakował Sadloka to jeszcze po popchnięciu przez Popovica symuluje trzymając się za twarz. Ja bym go wypi erdolił z boiska. Sam mecz mnie wku rwił z wielu powodów. JAk zawsze pajace z A/E potrafia gwizdac tylko na pozdrowienia dla WRWE (Szczegolnie ze (....) goscilismy ekipe z chorzowa to troche ku rwa kultury, przyjechali nas wspierać w najwazniejszym meczu rundy a wy na nich gwiżdżecie a oczywiscie jak leciały na nas ku rwy ze strony garbatych to wszyscy morda w kubeł i głowa spuszczona nisko ch uj z takimi kibicami. Mecz slaby ogolnie, cos jak ostatni z zaglebiem, z tym ze tu nie mielismy szczescia. Po bramce Brleka zlapalem sie za glowe asz bo to bylo coś przepięknego. Dla mnie taki remis to jak przegrana. Bobana nie bede specjalnie tlumaczyc ale on chyba dostał w łeb pare sekund przed akcją bo łaził jak pijany i tyle w....iony jestem i mam zjebany wieczor w sumie
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 11.12.2016 o godz. 00:14.
Odpowiedz cytując