|
I będziemy klaskać przy ogłaszaniu ich składu i każdą dobrą akcję chwalić zachwytem z trybun.
Nie daj Boże, jak nam sędzia da karnego.. Mam nadzieję, że kibice zareagują gwizdami.
Serio, czytam i nie wierzę w to co tu się dzieje. Wam się chyba teatr albo europejskie ogólne spedalenie pomyliło ze stadionem. Ja wiem, ''tolerancja ponad wszystko'', więc gdzie są opaski ''nie przeklinam na Derbach''? Można już kupić, czy rozeszły się w tak zastraszającym tempie, że połowa ich jeszcze nie ma..
Ludzie, to są DERBY! ŚWIĘTA WOJNA! MECZ RZĄDZĄCY SIĘ SWOIMI PRAWAMI I NA BOISKU I NA TRYBUNACH! NIE MA LITOŚCI! NIE WSPÓŁCZUCIA! ZAORAĆ! WOJNA!
ZERO SENTYMENTÓW!
Gdzie te czasy, jak Cabaj dostał taką porcję gwizdów i obelg z młyna w czasie rozgrzewki, że nie umiał nawet prostej piłki złapać.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.12.2016 o godz. 14:17.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|