Wyświetl pojedynczy post
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2016, 11:26
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
myślałem, że mój stan nie może się pogorszyć, że rak jakiego na co dzień dostaje się w necie nie może się pogłębić, myliłem się. człowieku co Ty pie...lisz? nie zwracać uwagi, czyli że oni robią co chcą a my mamy ich gdzieś i nie mamy reagować na ich działania? trzeba ich zgnieść, zniszczyć i wymazać z kart historii do której tak ochoczo się odwołujesz. pozdrów tych Twoich kumatych i wytłumacz abstrakcję o której wspominasz, bo to jest ciężki jej przykład miasto derbowe, mecz derbowy a my mamy nie zwracać uwagi na przeciwnika?
Juz sie odnosze. Nigdzie nie napisalem zeby im pozwolic na robienie co im sie chce ( ale co oni moga zrobic !!! Nakleic pare wlepek i cos zaspiewac. No i na tym sie konczy ich wachlarz, wiec na wlepki nic nie poradzisz a ich belkot mozna zagluszyc np. "Jestesmy Duma Tego Miasta " wydzierajac sie na cala pyt..... No widzisz jakie to proste a dla nich wkur.... ze sa olewani bo nawet nie potrafia sprowokowac i ktos ma ich za powietrze albo jak wolisz ma na nich wyjeb... mimo ze tak sie staraja ze to wlasnie mecz Derbowy a nikt na nich nawet uwagi nie zwraca. Moze to w....iac " Nie Uwazasz") bo jak tak to mi to przedstaw moze o innego posta ci chodzi nie o mojego a ja sie niepotrzebnie teraz unioslem. Teraz rozumiesz juz o co mi chodzilo czy mam ci to rozrysowac ?
Odpowiedz cytując