szczepans21 napisał(a):

PRODUKT jest słowem kluczem. Produkt jako całość.
Poprawiane są poszczególne elementy układanki lecz bez spójnej i jasnej WIZJI, nie zbudujemy produktu.
Trzeba naprawdę kogoś kto postawi sobie JASNE i OSIĄGALNE cele i zacznie od prostych rzeczy m.in.
usprawnienie kupowanie biletów w dniu meczowym - co z tego że pół forum napisało że można wcześniej i przez net jak ludzi się nie zmieni i trzeba byc otwartym na kibiców którzy zdecyduja sie iść na mecz godzinę przed a nie cisnąć po nich.
Załatwienie 3 tramwajów po meczu ok 22.30 wydaję się osiągalne.
Ludzie oczekują rozrywki w komfortowych warunkach .
|
Nie byłem wielkim fanem przejęcia klubu przez TS, ale jeśli zaryzykowali i wzięli to na siebie to teraz pełny szacunek i wsparcie. Daj im trochę czasu, myślę że takie kwestie będą się.rozwiązywać z czasem. Liczę na to, że ten sezon będzie na przetarcie - zorientują.się jakie są możliwości, gdzie i jak można usprawniać działanie klubu, podpiszą pierwsze umowy sponsorskie i zorganizują plan na kolejne lata. Wydaje mi się, że kwestie o których piszesz są w stanie usprawnić w miarę szybko, ale najpierw trzeba właśnie zacząć od tego, żeby poszczególne elementy w miarę funkcjonowały. Oczekuję (i mam wrażenie, że się doczekam) spójnej wizji rozwoju spółki, ale nie wymagam od nich tego, żeby ją przedstawiali w dwa miesiące po przejęciu klubu - i to jeszcze przejęciu takim jak to od JM.
Nie byłem wielkim fanem przejęcia przez TS, ale teraz w końcu - po raz pierwszy od nastu miesięcy - czuje się w miarę pewnie z tym, że coś.się wokół klubu kręci. Krok po kroku.