Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2016, 07:51
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie , narazie jest prawo serii w kratke - i jesli by w to wierzyc to boje sie o derby , jestem za radkiem calym sercem ale ludzie, jedna jaskolka wiosny nie czyni , jesli sie okaze ze za tydzien znow sie skompromitujemy to juz nie bedzie takiego hurra optymizmu choc o zwalnianie trnerow nie wierze bo to juz nie czasy komornika Cupiala , ktos napisal o wzmocnieniach ? ja sie obawiam ze zima takie Ondraski , Jovice , Sadloki , Guzmicze nas popie..lą z braku kasy a i Krzyska sie opchnie za czapke sliwek ...dzisiejszy mecz pokazal jak wazna w pilce jest skutecznosc i szczescie ....pomimo fantastycznegho wyniku jakos nie jestem mega optymista ....zwlaszcza jesli chodzi o sytuuacje po zimie- bo w jakiegos szejka sponsora juz od dawna przestalem wierzyc ....obym sie mylil ...ale z optymistycznego punktu widzenia- to zdobycie teraz 6 pkt daloby duzo spokoju przed wiosna
Tak racja, ale nawet garajac w kratkę - tak grając ! ja jestem bardzo zadowolony widząc taką Wisłę. W naszej lidze, zdobywając połowę możliwych punktów można się bić o najwyższe cele. Jeszcze raz zaznaczam, że chodzi o styl i formę futbolu jakią raczą nas chłopaki pod wodzą Sobola.

Żal tylko tych straconych punktów w serii 7 porażek. Ja do tej pory nie potrafię zrozumieć jak szmaciaż mógł do tego doprowadzić, przecież to jest po prostu nie logiczne. Swoją drogą był chyba pierwszym trenerem na świecie, który utrzymał posadę po tak hańbiącej serii...Wstyd Dariuszu.W! - ale z tym chyba radzi sobie sprzedawczyk o wiele lepiej niż z wywoływanymi przez siebie kryzysami.

Przypadkowo ominąłem pana Kmiecika, który wydaje mi się, też powinien spijać śmietankę. Brawo Sobol, brawo Kmiecik, brawo chłopaki! Dać szansę !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.12.2016 o godz. 07:59.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując