dj_ibutti napisał(a):

|
Bo to jest inwestycja. Z dużą stopą zwrotu, ale inwestycja... Trzeba mieć hajs, żeby zainwestować go w merchendising. I trzeba to zrobić z głową, a nie byle jak. Kiedyś ktoś tak zrobił i efekt w postaci kieliszków, kufli z logo S.S.A. i plakatów z Genkowem, widzicie w Wislackim Swiecie.
|
Niby tak ale każda inwestycja ma zakres czasowy w którym winna zostać zrealizowana. Skoro nie została, trzeba ją wspomóc. Ja odnosze wrazenie ze dział marketingu i sprzedazy tworzy jedna osoba. Od kilku lat żadnych nowych kanałów sprzedazy, zero nowego asortymentu (co wynika z poczynionych inwestycji) oraz zero nowych pomysłów (np. koszulke ktora mozna kupic za 50 ZŁ!, koszulke z Ligi Europy to powinni dodawac gratis do zakupów za np. 150 zł)
Sory, ale prowadzenie sklepu internetowego to nie tylko wstawienie produktów wraz z cenami i czekanie aż ktoś wpadnie w sidła.
wg. mnie lepiej jest teraz sprzedać posiadane stany za nawet 30% ceny, by nie zostać z ręka w nocniku.
Jak sklep nie ma pomysłu na gadżety niech zapyta kibiców - w koncu adresy mailowe maja.
ITD.
Ile otrzymaliście meili z oficjalnego sklepu z nowymi promocjami czy czymkolwiek zachęcającym do kupna produktów od momentu gdy pierwszy raz kupiliście bilety przez system czy cokolwiek podobnego gdzie zostawiamy swoj adres e-mail ?
Sory, ale jak dla mnie, ocena sklepu i jego działalności to ocena mierna.
A do Legii sie nie porównujmym. Lepszy sklep od nas ma Chojniczanka a co dopiero Legia.