Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2016, 13:20
Dobrze to w takim razie skoro koniec tematu moze cos ode mnie o meczu. Jak padła bramka na 0-1 to juz sie bałem powtorki z Pogonia bo to był pierwszy celny strzał w meczu. Przy kolejnej akcji Arki prawie Zawał ale w koncu doczekalismy sie jakiejs interwencji Załuski, potem kontra, gol na 1-1, nastepne dwa ciosy i człowiek zaczał spokojniej oddychac. Bardzo podobała mi sie gra Maczynskiego, był wszedzie, łapał co miał łapac, Głowacki to samo, Uryga o dziwo na duzy plus noi drugi raz z rzedu najlepszy zawodnik na boisku i zapewne znowu najlepszy zawodnik kolejki Rafal Boguski z hattrickiem. Mam wrazenie, ze im wieksze i mocniejsze narzekanie na niego to on o dziwo gra lepiej o czym swiadcza dwa ostatnie mecze na Reymonta. I na taka odpowiedz na porazke w Szczecinie czekałem chociaz sam w sercu nie spodziewałem sie, ze az tak wysokiego wyniku doswiadczymy (udało mi sie byc na meczu wiec tym bardziej jestem zadowolony). I w tym momencie człowiek całkiem inaczej bedzie podchodził do srodowego, rewanzowego starcia z Lechem.
Odpowiedz cytując