Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2016, 08:40
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Tak po szybkim poczytaniu o stanie drużyny... z Pogonią jedziemy przegrać jak najniżej. Na pewno nie zagra Pietrzak, Małecki, Ondrasek i Jović, a ponadto z jakichś powodów (podobno rodzinnych, ale coś mi tu śmierdzi) nie zagrają Guzmic, Sadlok i Zachara... obecnie skład powinien wyglądać mniej więcej w ten sposób: Załuska - Mójta, Głowa, Uryga, Bartosz - Cywka, Popović, Mączyński, Brlek, Boguski - Brożek. Ewentualnie zamiast Brleka Drzazga w ataku... Ja nie wiem co się dzieje, ale nie ma 7 podstawowych graczy ze składu!
Piszę o tym tutaj, bo jak dla mnie jednak którejś z tych trzech osób nie powinno się na to pozwolić i powinien to zrobić nasz trenerski duet. Nie wiem jakie są powody osobiste, ale troszkę to przesada, bo skład naprawdę nie jest nawet ma remis biorąc pod uwagę obecną formę zawodników.

Edit: Sadlokowi się dziecko urodziło, więc Maciek usprawiedliwiony
nic nie śmierdzi, Zachara ślub, w związku z urazami w ubiegły poniedziałek na treningu dużo młodzieży z CLJ
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując