Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2016, 22:38
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Twoja wypowiedź jest tak merytoryczna, że aż ne da się jej przeczytać z powodu wykropkowanych bluzgów. SKumaj, że nie wszyscy mają takie samo zdanie jak Ty. I ja nie widziałam tu szczucia klubu tylko wyrażanie OPINII, że nasz zarząd nie zmierza w dobrym kierunku. I - wyobraź sobie - mają prawo do takiej opinii. A Ty szczekasz jak po.......ony na nich, bo jedynie Twoje zdanie jest słuszne.
Widze, ze twoje szczekanie rowniez wykropkowane. Witam w klubie

I zrozum jedno. Nie jestes na forum rasowych jamnikow, gdzie mozesz sobie dowoli kpic czy wytykac uzytkownikom, ze ich pupil ma ogon podwiniety od dupy strony.
Jestes na forum kibicow Wisly i nie kazdy kibic ma wyjebane na swoj ukochany klub i nie kazdy kibic bedzie sie godzil na bezpodstawne szkalowanie Wisly czy ludzi z nia zwiazanych. Musisz zrozumiec, ze pasuje liczyc sie ze slowami i z dupy osądami...bo inaczej moze Cie spotkac po prostu reakcja.

Ps:
To tyle z mojej strony. Baw się dobrze.
Z pozdrowieniami. Jżs!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.11.2016 o godz. 23:59.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując