Wyświetl pojedynczy post
rafaello56
Senior Member

Od: 06.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2016, 19:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Gdyby ktoś miał wątpliwości czy klub i Sadlok mają rację, to rozwiał je sam autor paszkwilu:
Klemba napisał(a):
Źle zrozumiałem informatora. Dziś dopytałem - twierdzi, że złożyli wezwania o wypłatę zaległości do KLUBU, nie do PZPN. Przepraszam za błąd
Ciekawe kto jest kretem Kalemby w ekipie Wisły.

Obecnie rząd chce za wszelką cenę zwiększyć wpływy do budżetu.Wielkim niewypałem okazał się podatek handlowy, więc planują nawet całkowicie śledzić ciężarówki transportujące paliwa aby uniemożliwić nieuczciwym firmą unikanie płatności podatku vat. Idąc tym tokiem wątpię by zezwolili buką niepłacącym podatków w PL na tak dochodową działalność w naszym kraju. Władze naszego kraju mogą stwierdzić, że klub współpracujący z zagranicznym bukiem będzie w stanie ukryć przychody a tym samym uniknąć płacenia podatku od zysków(oczywiście w przypadku Wisełki nie ma mowy o zyskach, więc i tak podatku klub nie płacił). Zajmują się ustawą hazardową zapewne po to by zalegalizować coś co polityką jest potrzebne, coś takiego z czego będą , albo(nielegalnie) już korzystają

@ szprotson - wszyscy mamy takich znajomych co to mówią ile by chcieli zrobić, ale nie mogą, bo coś tam ciągle stoi na przeszkodzie, więc szkoda nawet żeby się chwalili pustymi słowami.
Odpowiedz cytując