Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2016, 07:37
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, takich rzeczy nie podaje się publicznie. Jak inwestor chce się dowiedzieć, to podpisuje umowę o zachowaniu poufności i prosi o takie info, a jak jest poważny, to sam wchodzi do spółki i robi due diligence, audyt czy jak zwał, tak zwał.

Po drugie, ponieważ ciągle wypadają trupy z szafy, sądzę, że lista nie jest zamknięta i nawet aktualny Zarząd może nie mieć pełnej wiedzy w temacie...
Odniosę się do ostatniego zdania.
Zarząd ma pełną wiedzę w temacie zaległości które uznaje i bierze odpowiedzialność za to że owa 'lista' jest rzetelna. Od tego jest zarząd. Więc dokładnie wiadomo jakie są zaległości.

Odnośnie Kity - moim prywatnym zdaniem obecne władze oraz Cupiał mają wspólną cechę - jeśli ich sytuacja finansowa nie zmusi (a obecnie nie zmusza), nie sprzedadzą klubu, nawet jeśli pojawi się ktos sensowny na horyzoncie. Będą wybrzydzać tak jak robił to Cupiał z Kitą. Ale oczywiście to moje prywatne zdanie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując