Wyświetl pojedynczy post
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2016, 11:35
Poważnie? Nie wiem co było nie tak ale jak dla mnie Wdowczyk robił głupoty i grał pod publikę, teraz próbuje się zasłaniać zarządem, że taki zły. Ja poczekam. Różne idą plotki, że Wisła nie płaciła Wdowczykowi premii za zwycięstwa, które miał wyższe jak miesięcza pensja, że Wdowczyk jak tylko miał jakąkolwiek obsuwę w oplacie to olewał obowiązki marketingowe, w tym spotkania z potencjalnymi sponsorami (dzięki którym mógłby dostać swoją kasę, ale co tam). Że w pewnym momencie Wdowczyk zaczął przesyłać komunikaty do zarządu przez prawnika zamiast rozmawiać. Generalnie wygląda mi to na kabaret, a też idą słuchy że zespół za mordę... I tak trzymał Sobolewski, tamten tylko myślał nad taktyką. Pomijam już fakt, że odkąd został mu zwolniony sztab i zatrudniono nowego analityka to zaczęło to wszystko grać.
Tak czy siak... Dobrze dla Wisły że skończyło się to w takim a nie innym momencie, jeśli tylko potwierdzą się plotki o Sobolewskim to jesteśmy nadal spokojnie w stanie awansować do ósemki i przejść Lecha. Najważniejsze teraz żeby zarząd nie olał drużyny i wyszedł do nich, powiedzieć co było i jak to wyglądało, żeby oni czuli się pewnie i że to nie jest już Wisła Meresińskiego, że nie "znowu sajgon".
Odpowiedz cytując