Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2016, 22:52
master17 napisał(a):Wyświetl post
cudlaty jakie to opinie, które się sprawdzają na temat zarządu do Ciebie docierają ? Możesz walić konkretami, czy w stylu wiem, ale nie powiem albo udaje, że wiem. Nie odbieraj tego jako chęci dopierdalania się do Ciebie, po prostu pytam z ciekawości.
a jakież to ma znaczenie co ja wiem a czego nie wiem? Patrz na to co idzie w świat, albo co nie idzie a powinno iść! Bo na razie ja i wiele innych osób słyszymy obiecanki o czymś co ma być a ciągle tego nie ma. I nie dość, że "tego" nie ma to jeszcze nagle, ni z gruchy ni z pietruchy, wtedy gdy wydawać by się mogło, że niby już zaczyna być OK, my, tzn. OGÓŁ szaraków (nie sharksów) z trybun, dowiadujemy się że Wdowczyk odchodzi, bo COŚ! I zamiast być pięknie, sielsko, i cudownie (bo przecież wyniki są przyzwoite, chłopcy się klepią po plecach po strzeleniu każdej bramki, Denis z Ondraskiem wymyślają coraz to nowe cieszynki) nagle ZONK! Jeśli TO WSZYSTKO to nie jest jakiś cudowny plan "Zarządu", który zaraz się objawi nowym, możnym sponsorem na koszulki, to obraz się i Tobie wyklaruje.
Co wiem? To samo co większość tutaj, o czym poczytasz na tym forum i tylko szkopuł w tym, że różnie TO jest odbierane przez różne osoby i akurat się tak tu zdarza, ze punkt widzenia zależy tu, od miejsca w jakim się siedzi na trybunach Ot taki ciekawy przypadek
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując