serek.c2 napisał(a):

Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.
Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby poczekać na rozwój wypadków a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.
|
nie no zapomniałem, że Ty jesteś z tych 'kumatych" co na sbx wszystko wiedzą... posłuchaj co mówi ta druga strona ulicy, bo może to oni właśnie mają rację... nie mam zamiaru teraz wydawać wyroków, ale wk...ia mnie wieszanie psów na gościu mimo, że ch...a wiecie. Tyle w temacie... Teraz czekam co będzie dalej.
A co do SUKCESÓW nowego "Zarządu" to poza sponsorem, który sam się wcisnął Wiśle i drugim, którego za uszy dociągnęli kibice do kasy to jakoś nic nie widzę. Już miesiąc temu miał być ten, który w któryś czwartek był zapowiadany, że w, któryś piątek miał być ogłoszony, ale coś tam stanęło na przeszkodzie... tak poprowadzić klub to i ja bym potrafił... Słyszę, natomiast kilka głosów moich mniej, lub bardziej znajomych, że może by "weszli", nawet z tymi swoimi "gównianymi" pieniędzmi, tylko, no ale... no właśnie... "no ale"!
Dzięki za możliwość wypowiedzenia się. Poczytam co wiecie.