Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2016, 20:57
mcrap napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.
przestań chłopie pi...ić bo tak naprawdę ch...a wiesz Ty i cała reszta dlaczego Wdowczyk odszedł... Tak łaatwo przychodzi Ci rzucać mięsem na gościa a mi po prostu sie wydaje, ze facet w miarę rozsądnie się zachował, ale górę wzięły gierki np. Szymańskiego względem niego i stąd cała afera. Mi akurat się potwierdzają opinie i naszym "Zarządzie" i jego nieudacznictwie a wszystkie opowieści o wielkim sponsorze, z którym już podpisaliśmy umowę i lada dzień to ogłosimy, można sobie w buty wsadzić! Komuś zależało, żeby Wdowiec odszedł, to odszedł. Co? Zabrakło 100 tys. na jego akurat pensję? Zobaczymy co wypłynie za kilka dni, bo jestem pewny, że jakiś chłystek w krótkich spodenkach, z naszego "Zarządu" coś chlapnie do mediów a wtedy Wdowiec nie wytrzyma i odpowie. Wtedy się dowiemy o co kaman!
Ech Wisło Ukochana ma, co oni k...wa z Tobą robią?!?!?!
A miało być tak k...wa pięknie....
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując