Cytat:
No to widzisz... Nie interesujesz się sprawą(biografią Trumpa), a wchodzisz w dyskusje. Aż żal niektóre rzeczy komentować, serio .
Ja mam małą firmę w PL i płacę podatki, bo a) jest to mój obowiązek , b) nie jestem złodziejem c) jestem patriotą. Jeżeli ktoś popiera miliardera, który okrada swoich rodaków(bo się nie składa na funkcjonowanie państwa, które podobno kocha i które dało mu takie możliwości), to gratuluję . Tak może tylko myśleć inny złodziej lub inny bogacz, który chce wydupczyć biednych.
Przecież zarzuty molestowanie, to się chyba pojawiają od kilkudziesięciu lat . Facet zanim stał się kandydatem miał swoje występki.
Nie płacił pracownikom i miał o to też procesy. A co do uciekania przed poborem, to wbrew temu co mówi, to weterani protestowali przeciwko komuś takiemu. Oglądałem transmisje z wieców i weterani nazywali go śmierdzącym tchórzem, bo nie wałczył w Wietnamie(jest nawet artykuł, co robił żeby uniknąć walki).
Problem taki, że Trump nie jest i nigdy nie był uczciwym człowiekiem. Nie będę pisał o innych rzeczach, które tego człowieka skreślają, bo jest tego masa.
|
Dobra, dobra, już się za bardzo nie spinaj i nie zgrywaj eksperta w temacie USA czy Trumpa. Co nie co o nim wiem, a raczej słyszałem za sprawą kanału Kolonki ale nie przywiązuję do tego wagi bo mam to gdzieś, tylko nie lubię tego lewackiego bełkotu typu cham, prostak, nie płaci, molestuje itp
Gościu nie płacił podatku dochodowego czyli tego, który jest czystym złodziejstwem wymyślonych przez jakichś s....ysynów, którzy chcą brać pieniądze od tego, że ktoś zarabia. To jest nonsens.
Jesteś patriotą, a ilu ludziom dałeś pracę i dałeś zarobić a ilu dał Trump? Może to jest patriotyzm właśnie?
Pamiętaj, szanuj pracodawcę bo jakby nie było to ez takich biznesmanów by wiele osób nie miało pracy. Gdyby nie ludzie, którzy prowadzą własną działalność to by miliony ludzi nie miały pracy i nic by nie zarobiły.
O nie płaceniu ludziom to może przybliż mi temat. Wiem, że było coś, że na czarno zatrudnił Polaków i im nie zapłacił. Ale dokładnie co o chodzi ot nie wiem, ile osób, ile kasy itp Ciekawa sprawa. Na pewno tam byłeś i wiesz wszystko dokładnie.
W sprawie molestowania. Gość ma wyrok za to, może jakieś procesy? A może to wszystko wyszło nagle przed wyborami i są to informacje wyssane z chuja Trumpa? Może łapał za cyce jakieś panny ale skoro gościu ma kasę i się kręcą przy nim jakieś szmaty, blachary, które chcą ale niby nie chcą to później takie akcje wychodzą. Z tego co widzę to większość afer nagle wyszła, teraz przed wyborami.
Cały ten jazgot wobec Trumpa wynika z tego, że gościu nie należy do establishmentu i jest tak samo niewygodny tym ....om z USA jak ....om z Polski niewygodny jest Duda i PiS. 99% złego co się mówi na Trumpa czy Dudę to jest ta słynna mowa nienawiści i plucie jadem. A, że nitk nie jest doskonały to wiadomo, że przez całe życie jakieś tam grzeszki i problemy każdy ma. Najważniejsze aby nie być ludzką ....ą, bez honoru, złodziejem, oszustem itp
Doskonale widać co się dzieje w USA i co się dzieje w Polsce po nieprzychylnych wynikach wyborów. Lewackie szambo sie rozlało i bardzo śmierdzi. Ale problemem nie jest tu Trump czy nasz Andrzej tylko kwiczące świnie, oderwane od koryta.
PS O tym unikaniu wojska nie słyszałem. A może gościu jednak nie jest taki pojebany jak próbujecie wmówić i nie chce bić, walczyć i zabijać, robić wojen? Skoro nie chciał w Wietnamie walczyć to może i z Rosja wojny nie wywoła wbrew nadziejom lewactwa - to tak sarkastycznie. A bardziej na serio, może gościu miał swoje powody i wolał w tym czasie robić biznes niż iść na wojnę? Nie każdy musi iść jedną drogą przez życie.