|
Jeśli myślisz, że ktoś kto ma dużą firmę będzie frajerem od płacenia podatków na bandę s....ysynów przy korycie to chyba jesteś naiwny. Normalne, że każdy kto ma głowę na karku to kombinuje tak aby swoich pieniędzy, które wypracował nie oddawać jakimś nierobom.
Z tym molestowaniem to raczej nagonka establishmentu z tego co wiem. Idiota, cham, bez komentarza.
O nie płaceniu pracownikom coś tam słyszałem ale dokładnie nie znam tematu. O tym, że przed poborem uciekał nie słyszałem.
Gościu nie ma planu gospodarczego, i co z tego?
Czy jakikolwiek polityczny chachment ma jakiś plan, jakieś obliczenia? Przecież to wszystko to jest bicie piany, mówienie ile dadzą, co dadzą i kłamanie, że nic nie zabiorą. Kłamcy, którzy w życiu rąk sobie pracą nie ubrudzili, którzy skończyli jakiegoś magistra udają specjalistów od zarządzania państwem i wydawania miliardów zlotych, euro czy dolarów. A tymczasem smutna prawda jest tka, że dopóki te łajzy nie odjebją się od ludzi, nie przestaną się interesować zdzieraniem kasy w podatkach, budowa na zdzierstwie kasy i kredytach to będzie źle.
Dlatego akurat o to bym się nie martwił jeśli chodzi o Trumpa. Tak na prawdę w USA i wszędzie indziej potrzeba do rządzenia ludzi sprawiedliwych, uczciwych a reszta zrobi się sama. Jak będzie dobra wola a nie chęc złodziejstwa i kombinowania to będzie dobrze i tam i u nas, jeśli się dorobimy takich ludzi.
Oczywiście dobre chęci to nie wszystko bo trzeba też żyć między ludźmi i być człowiekiem a nie poliyczna ....ą, która przykładowo myśli, że jak podniesie akcyzę na stare samochody to Polacy zaczną kupować nowsze auta bo przecież stare kupują dla kaprysu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|